torsdag 19. juni 2008

Seattle, here I come?

SJeg har fått helt dilla på tanken på å studere et halv år i USA, mamma var ikke like begeistret før vi fant ut at det gikk an å dra til Seattle! Da kan jeg jo bo hos noen vi kjenner der nede, kusina til mamma eller noe sånt...:) Vi var hos dem i 10 dager forrige påske, men da bodde de i Conneticut. Poenget er hvertfall at vi kjenner dem, og de har sikkert (hvertfall forhåpentligvis) ikke noe imot å ha meg boende.

Det hadde seriøst vært helt, helt perfekt for meg! Jeg er så dritt lei skolen nå, og det hadde vært mer enn tipp topp med litt avveksling.

Hvor kult hadde det ikke vært å bo i Seattle liksom? :P
( - kan dette bli min fremtidige utsikt?)

På Ef's hjemmesider; www.ef.com/seattleyear, står det følgende:

Washington State ligger på nordøstkysten og tilbyr både et spennende byliv og et aktivt friluftsliv. I hovedstaden Olympia kan du kose deg på Farmer’s Market som ligger rett ved havnen, nyte panoramautsikten fra Percival Landing eller få med deg en omvisning i den flotte parlamentsbygningen. Seattle er bare en halv time fra campus. Her kan du shoppe på det travle Pike Place Market, høre på det nyeste grunge bandet eller slappe av med en kopp av Seattle’s berømte kaffe.
Liten skole med mange fasiliteter
Opplev collegelivet i USA på Evergreen State College i Olympia, hvor EF har undervist engelsk i 17 år. Et godt læremiljø og mye individuell oppmerksomhet er mye av grunnen til at mange kommer tilbake på språkkurs år etter år. Du kan svømme i bassenget med olympiadestørrelse, trene i klatresenteret, tennisbanen, løpestien, helsestudio og fotballbanen. EF på Evergreen tilbyr mange valgfagstimer for dem som er interessert i miljø, sosialfag og naturfag.

Og i katalogen jeg har fått sendt hjem;

Opplev det amerikanske collegelovet på Evergreen State College i Olympia, hvor EF feirer mer enn 20 års med språkundervisning på campus. Et ene-stående undervisningsfakultet og individualisert oppmerksomhet på hver enkelt student, sørger for at mange studenter kommer igjen år etter år. (...)

- Seattle, here I come?

2 kommentarer:

sofien1507 sa...

Som om du skal greie å komunisere med folk.. Haj. Ajm Annett liksom!.. Kann Aj få a snakk-a-jakk?

Annett sa...

Kjeeeeeeft a!!